Foto

Julfest & Höstmöte

Datum: 9.12.2017 från kl. 12:00
Plats: Hos Anders Karls, Vasavägen 227, Oravais
Kostnad: 5 € (10 € icke-medlem/avec) för middagen, se "Avgift"
Anmälning: Anmäl dig här före 6.12 kl. 23:59
Tema: JätteJuligt

Kära medlemmar och övriga vänner!

Elorias traditionella julfest med höstmöte äger i år rum den 9 december i Anders rymliga egnahemshus i Oravais. Vi hoppas att så många som möjligt kan komma och fira med oss! Man får gärna klä sig lite juligt, men det är inte obligatoriskt. På denna sida finns allt du behöver veta om evenemanget, men vi har även ett Facebook-evenemang, där man kan diskutera skjutsar och ställa frågor. Kom dock ihåg att anmäla dig på denna sida om du vill ha middag, delta i lajvet eller övernatta! Programmet är följande:

Kl. 12.00 Festen börjar
Allmänt umgänge och lajvförberedelser

Kl. 12.30 Julfestlajv
Under lajvet Elorianer på pensionärshem spelar man sig själv som pensionär om 70 år. Temat är humor och lajvet räcker ca 30 minuter. Dräkt och rekvisita är valfritt. Diverse "krämpor" tilldelas på plats. Spelledare är Tina, Tobias och Troy. Obs: Det är inget tvång att delta i lajvet även om man är på plats från början!

Kl. 15.00 Höstmöte
Enskild kallelse till höstmötet skickas per e-post åt alla medlemmar senast en vecka på förhand. Icke-medlemmar får närvara men inte rösta. I samband med mötet serveras glögg och pepparkakor!

Kl. 18.00 Julmiddag
Julmiddagen blir i år traditionellt finsk, med skinka och hela köret! Kom ihåg att meddela dina allergier eller dieter i anmälningen vid behov.

Utöver detta ordnas som vanligt blandat program, spel och fri samvaro mellan de ovan fastställda programpunkterna, och bastun värms till kvällen. Om du har ett lajv att presentera eller vill roa dina vänner med något program, såsom en sketch eller en sång, kontakta vår programvärd Julia på julia.vestman(at)hotmail(.)com.

Några ytterligare saker att beakta:

  • Icke-medlemmar är välkomna på festen som "avec" (behöver inte vara äkta hälft e.d.)
  • Jultomten kommer på besök under kvällen, så alla som känner sig snälla och klappsugna ombedes ta med en inslagen julklapp av ett värde på 3–5 €
  • Julfesten är alkoholfri, men lätt bastudricka är ok (för myndiga förstås)
  • Notera att julmiddagen serveras först kl. 18, så det kan löna sig att äta något före eller ha med sig en lätt lunch
  • Kom ihåg att ta med handduk för bastun, sovsaker (inkl. liggunderlag/madrass) och frukost vid behov

Anmälning

För julfestlajvets, matens och övernattningens skull vill vi att du anmäler dig till julfesten. Anmäl dig via denna blankett före 6.12 kl. 23:59! Varje person anmäls enskilt.

Om du missar anmälningen och ändå vill delta, ta så fort som möjligt kontakt med Anders på info@eloria.fi för att se om du ännu hinner med. Meddela genast om något ändrar angående anmälningen.

Avgift

Vi uppbär en liten avgift för julmiddagen. Eloriabarn under 12 år äter gratis, men meddela gärna om du tar med dig barn för att underlätta förberedelserna.

Betalningsuppgifter för julmiddagen:
Summa: 5 € medlem, 10 € icke-medlem/avec
Kontonummer: FI05 5670 0820 1902 86
Mottagare: Eloria rf
Referensnummer: 44273
Sista betalningsdag: 8.12.2017