Eloria – suomenruotsalainen roolipeliyhdistys

Eloria

Eloria on ruotsinkielinen roolipeliyhdistys, joka perustettiin 2003 ja joka toimii pääasiassa Pohjanmaalla ja Turussa. Järjestämme kooltaan, rakenteiltaan ja lajeiltaan kaikenlaisia larppeja, sekä pöytäroolipelejä ja muuta roolipelailuun liittyvää toimintaa.

Vaikka tapahtumamme ovat useimmiten ruotsinkielisiä, kieli ei ole este osallistumiselle toimintaamme. Monikielisyys voi jopa rikastuttaa monia projekteja. Ainoastaan jakamalla ideoita ja osallistumalla toistemme projekteihin voimme sulkea eri roolipeliyhteisöjen välillä olevia kuiluja ja edistää roolipelaamista taiteena ja harrastuksena.

Jos olet kiinnostunut roolipelaamisesta kanssamme voit lähettää sähköpostin osoitteeseen (suomeksi käy hyvin). Vastaamme kysymyksiisi ja autamme sinua pääsemään yhteyteen pelinjärjestäjiin. Voit myös ottaa yhteyttä jos olet järjestämässä omaa pelitapahtumaa ja haluat levittää sanaa suomenruotsalaisille roolipelaajille.

Kuvagalleriaamme selailemalla voit saada käsityksen siitä, mitä kaikkea Eloria on tehnyt vuosien varrella.